Térerő

Így töltsd fel helyesen a mobilodat

2021. február 13. - terero

Alapvetően nem vagyok az a típus, aki sűrűn cserélgetné a mobilokat. Persze kipróbálom az újdonságokat, hiszen kíváncsi vagyok rájuk, de az, hogy egy-egy új készülék miatt évente/félévente telefont váltsak, egyáltalán nem jellemző. Emiatt is igyekszek vigyázni az általam használt mobilra, ami nemcsak annyiból áll, hogy megpróbálom nem leejteni, hanem próbálom minél gyakrabban tudatosan tölteni.

Merthogy nagyon nem mindegy, az ember hogyan tölti fel a telefonját. Bizonyos szabályok betartásával ugyanis akár azt is el lehet érni, hogy az akkumulátor élettartama kétszer olyan hosszú legyen, mint egyébként lenne. És ezt nem én mondom, hanem nálam sokkal okosabb emberek. Éppen ezért összeszedtem azokat a fontos tudnivalókat, amiket érdemes észben tartani, ha legközelebb a töltőért kell nyúlnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://aterero.blog.hu/api/trackback/id/tr3516425334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.02.14. 16:54:42

Ugye nem baj, hogyha nem tartom be mindazt, amit elmondtál?

Ferenc Éri 2021.02.15. 11:12:29

1:10-ig tartott, mig felvezette a műsort, 7:17-ből, de még 2:00-kor sem mondott semmit.

terero 2021.02.15. 11:31:55

@Ferenc Éri: a videoblog az már csak ilyen :) egyébként a videó leírásában benne van minden link, ami az egyes részekhez vezet, pont azért, hogy ha valakit nem érdekel az eleje, az át tudja ugorni. ugyanez megtehető a lejátszó sávjában is, ahol jól látható, melyik fejezet hol kezdődik. beletekerni egyszerűbb, mint kommentet írni, csak mondom :)
süti beállítások módosítása