Térerő

Technológiát karácsonyra? Csak így ne!

2018. december 15. - terero

Ajándékot venni egy tech-rajongó számára (nem csak) karácsonykor szinte lehetetlen vállalkozás. Na persze nem azért, mert ne lenne miből választani, vagy ne kínálná még Sunyika PC-boltja is 0 százalékos THM-mel a 600 colos tévét. Sima ügy, a vásárlók úgy veszik fel az áruhitelt, mintha nem lenne holnap, hogy aztán egész évben olyan méretarányban nézhessük Bérényi Miklós kopasz fejét, ahogy a jó isten megteremtette.

(Karácsonyi) ajándékot venni egy tech-rajongónak éppen azért nehéz, mert ekkora a választék, az viszont, hogy ki mit tudna hasznosítani a hétköznapokban, már rendkívül specifikus. Kütyüt, mobilt, laptopot, tévét, dimenziókaput nem vesz csak úgy "porfogónak" az ember, mert egyrészt értelmét veszti a készülék (minek megvenni, ha úgysem használja?), másrészt pedig a legtöbb dolog olyan drága, hogy így mellényúlni egy ajándékkal duplán fájdalmas dolog.

A tech cuccok vásárlára tele van buktatóval, amibe nagyon könnyű beleszaladni. Éppen ezért csináltam egy vdeót arról, hogy mire érdemes figyelni, ha ilyen típusú ajándékkal akarja meglepni az ember a másikat, plusz összeállítottam egy ötös listát is, amivel (talán) nem lehet mellélőni.

De az ajándék kiválasztásához van másik két tippem is: ezt nézd meg, ha laptopot vennél, ezt pedig, ha okostelefont.

A bejegyzés trackback címe:

https://aterero.blog.hu/api/trackback/id/tr2814485448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása